About Us

Corona virus

covid_19

Om onze service te blijven verlenen bezorgen wij vanafheden ook aan huis. Wij leggen graag uit hoe het werkt.

Welkom bij

da Buurman

In onze drogisterij vindt u alles op het gebied van lichaams-, haar-en mondverzorging. Tevens hebben wij zelfzorg geneesmiddelen, homeopathie, vitamines en voedingsupplementen. Onze winkel heeft het Drogisten Waarborg Certificaat wat inhoud dat er gediplomeerd personeel aanwezig is die u, indien u dit wenst, advies kan geven als u daar behoefte aan heeft, over uw zelfzorgmedicatie. Service en klantvriendelijkheid staan hoog in ons vaandel. Naast de drogisterij bieden wij het volgende aan:

Eyelove.

Brillen op sterkten

U kunt bij ons terecht voor een complete bril op sterkte voor veraf óf dichtbij voor €49,- , een complete multifocale bril (incl leesgedeelte) voor €99,- of een multi-plus bril met breder leesgedeelte voor €149,-. Een afspraak maken is niet nodig.

Onze Schoonheidssalon.

Voor een optimale ontspanning

Wij beschikken over een schoonheidssalon waar u zich heerlijk kunt laten verwennen. Regelmatig hebben wij speciale gezichtsbehandelingen, u kunt de behandelingen en prijzen hier vinden.

Pasfotos.

DPD punt.

Wij maken gebruik van een professionele fotocamera en een goedgekeurde achtergrond, belichting en formaten. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. De kosten voor 4 pasfoto's en 1 groto foto is €9,95.

Wij zijn een dpd pakket punt. U kunt bij ons uw dpd pakketten afhalen en verzenden. Voor het verzenden van een dpd pakket kunt u voor het verzendlabel terecht op pakkettenversturen.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!